Spybot POSLOVNA verzija

CORPORATE kombinira sve naše alate uključujući antivirusnu zaštitu u jedinstveni paket za poslovne korisnike

TECHNITIAN je dizajniran za rješavanje slučajeva na bazi jedinstvene podrške

SbNet je dizajniran za okoline gdje računala imaju stalnu vezu na mrežu

Odaberite između CORPORATE, TECHNITIAN i SbNet verzije

 • Za poslovne korisnike sa umreženim ili samostalnim PC-ima
 • Za firme bez potrebe za centraliziranim menadžmentom
 • Zaštita je administrirana lokalno

Spybot CORPORATE verzija kombinira sve naše alate uključujući antivirusnu zaštitu u jedinstveno pakiranje za poslovnog korisnika. S našom CORPORATE verzijom možete biti proaktivni u određivanju vremena automatiziranog skeniranja za malware i rootkitove.

Ažuriranja također mogu biti automatizirana tako da možete biti potpuno zaštićeni cijelo vrijeme.

S našim startup alatima možete provjeriti različite “autostart” lokacije za programe koji mogu utjecati na brzinu i/ili sigurnost. Spybot dolazi sa vlastitom whitelistom koja pomaže identificirati da li su vaše datoteke legitimne ili nisu. Ta korisna funkcija pomaže ubrzavanju skeniranja, dok će vam parametri komandne linije pomoći da odredite nivo automatizacije koji želite. Korisnici CORPORATE verzije također imaju prioritet u procesu podrške putem elektronske pošte od strane našeg tima.

Spybot CORPORATE verzija također dolazi u kompletu s još moćnijim alatima. Protected Repair Enivroment Vam dozvoljava da skenirate i popravljate računala koje su već inficirana agresivnim malwareom koji sprječava rad sigurnosnog softvera.

Ako je zbog malware infekcije pristup zaraženom računalu u potpunosti spriječen, Spybot CD kreator će vas provesti kroz izradu Spybot live CD-a na drugom PC-u. Ovaj Vam moćan alat omogućava da napravite ‘čisti boot’ na drugom računalu te zatim napravite sken u ‘offline’ modu.

Na kraju, naručivanjem Spybot CORPORATE verzije dobivate beneficirani status prilikom kupovine licence za više računala.

spybot

 • Napravljeno za tehničku podršku
 • Rješavanje slučajeva na bazi jedinstvene podrške
 • Kupovina jedne licence po tehničaru u svrhu popravka neograničenog broja računala

Spybot TECHNITIAN verzija je dizajnirana za rješavanje slučaja na bazi jedinstvene podrške. Ona kombinira sve naše alate uključujući antivirusnu zaštitu u jednom paketu za tehničkog korisnika. S našom TECHNITIAN verzijom možete biti proaktivni u određivanju vremena imunizacije vašeg računala ili pokretanjem automatiziranih skenova za malware i rootkitove. Ažuriranja mogu biti automatizirana tako da možete biti zaštićeni cijelo vrijeme.

S našim startup alatima možete provjeriti različite “autostart” lokacije za programe koji mogu utjecati na brzinu i/ili sigurnost. Spybot dolazi s vlastitom whitelistom koja pomaže identificirati da li su vaše datoteke legitimne ili ne. Ta korisna funkcija pomaže ubrzavanju skena, dok će vam parametri komandne linije pomoći da odredite nivo automatizacije koji želite. Korisnici TECHNITIAN verzije također imaju visoki prioritet u procesu podrške od strane našeg tima.

Spybot TECHNITIAN verzija također dodatno dolazi s još moćnijim alatima. Protected Repair Enivroment vam dozvoljava da skenirate i popravljate računala koje su već inficirana agresivnim malwareom koji sprječava rad sigurnosnog softwarea.

Ako je zbog malware infekcije pristup zaraženom računalu u potpunosti sprječen, Spybot CD kreator će vas provesti kroz izradu Spybot live CD-a na drugom PC-u. Ovaj vam moćan alat omogućava da napravite ‘čisti boot’ na drugom računalu te zatim napravite sken u ‘offline’ modu.

 • Dizajniran za umrežena računala
 • Distribucija centralno upravljana i administrirana
 • Smanjena overhead propusnost

SbNet je dizajniran za okoline gdje računala imaju trajnu vezu na mrežu, a sadrži dvije komponente: Update i Konfiguracijski server (UCS), te Spybot 1.6 Klijenti.

UCS je jednostavan za konfiguranciju i odrađuje zahtjeve za ažuriranje klijenta na lokalnoj mreži. Spybot 1.6 Klijenti ne treba preuzeti ažuriranja direktno sa Interneta, čime se smanjuje internetski promet i štedi bandwidth.

Spybot 1.6 Klijenti može zahtjevati ažuriranja po želji ili u preodređena vremena. Administrator odlučuje kada su ažuriranja dostupna, što znači da se mogu testirati prije nego li se ugrade u mrežu. Spybot 1.6 Klijenti može biti konfiguriran da traži ažuriranja od UCS-a, vanjskog web servera ili servera sa datotkama na koje UCS može zapisivati podatke.
Osim distribucije potpisa i softverskih nadogradnja za Spybot 1.6 Klijenti UCS se može koristiti za konfiguraciju i distribuciju standardne konfiguracije Spybot 1.6 Klijenti.

To vam omogućava da:

 • Organizirate vrijeme Spybot 1.6 skenova za klijente
 • Provjeravate rezultate skenova putem emaila
 • Motrite i podešavate konfiguraciju Spybot 1.6 instalacije
 • Daljinski podesite lozinku kako biste spriječili korisnike da ne mijenjaju Spybotovu konfiguraciju

OpenSBI podrška

SbNet podržava OpenSBI. Ova funkcija omogućava administraciji stvaranje vlastitih parametara detekcije kako bi detektirali softver koji ne žele u svojoj okolini.

Uporaba OpenSBI-a omogućava vam da:

 • Napravite vlastite parametre detekcije za bilo koji softver
 • Dodajete ili uklanjate birane detekcije kako biste zaštitili ažuriranja poslana od strane proizvođača
 • Osigurava da niste zavisni prema samo jednom proizvođaču za ažuriranja

Za više informacija o OpenSBI-u molimo vas da proučite naš Wiki ili možete skinuti dokumentaciju za ovaj proizvod na: SbNet dokumentaciji (PDF).

Kako biste koristili ove funkcije Update i Konfiguracijskog servera morate instalirati Spybot 1.6 Klijent.

Detekcija i prevencija CORP TECH SbNet
Puna antivirusna zaštita
Skeniranje i uklanjanje Malwarea
Skeniranje i uklanjanje Rootkita
Skeniranje iPhone aplikacija
Live zaštita
Internetska zaštita
Imunizacija sistema

 

Dodatni alati CORP TECH SbNet
Startup Alati
Sistemski popravci (registry-a)
Secure Shredder
Protected repair Enviroment
Boot CS Creator

 

Ostalo CORP TECH SbNet
Open SBI Detection Rules
Podržava multi-core procesore
Scripting
Bez zahtjeva za donacije
Višestruka dnevna ažuriranja
Centralizirani Management/Monitoring
Neograničene licencirane reinstalacije

 

Automatizacija CORP TECH SbNet
Programiranje redovnih akcija i zadataka
Parametri za komandnu liniju
Alati za komandnu liniju